اهمیت طراحی داخلی آشپزخانه ویلایی
آشپزخانه از جمله مکان هایی است که اغلب افراد و علی الخصوص بانوان، بیشتر اوقات خود را در آن می گذرانند. اگر از بانوان بپرسید که آشپزخانه بزرگ دوست دارند یا آشپزخانه کوچک، مطمئن باشید جواب آن ها آشپزخانه بزرگ و دلباز با نورپردازی فوق العاده است. آشپزخانه قلب تپنده هر خانه ای است و به همین خاطر طراحی زیبای آن می تواند حس آرامش را به همه اعضای خانه القا کند. در ادامه از این مطلب شما را با نکاتی در مورد طراحی دکوراسیون آشپزخانه ویلایی آشنا می کنیم.
نحوه طراحی داخلی آشپزخانه
اغلب خانم ها دوست دارند آشپزخانه بزرگ باشد تا فضای کافی برای چیدمان وسایل و رفت و آمد خودشان در اختیار داشته باشند. برای مثال، یکی از وسایل بی استفاده و دست و پاگیر در آشپزخانه میز ناهارخوری است که فضای زیادی را در آشپزخانه اشغال می کند. اما خوشبختانه در طراحی آشپزخانه های مدرن امروزی میز ناهارخوری حذف شده است. بنابراین اگر در بخش نشیمن ویلای خود، فضایی بدون استفاده دارید، می توانید با ایجاد تغییراتی آنجا را تبدیل به اتاق سرو غذا کنید.
اگر متراژ ویلای شما محدود است، باید در طراحی آشپزخانه نهایت دقت و حساسیت را به خرج دهید. چرا که وقتی متراژ کلی شما کم باشد، به طبع آن متراژ آشپزخانه نیز کوچک و جمع و جور می شود. برای طراحی ویلا با متراژ کم، بهترین راه حل این است که طراحی کابینت ها به شکل کاربردی صورت می گیرد. یعنی در طراحی کابینت ها از کمترین فضا بیشترین استفاده را ببرید و از ساختن کابینت های بی استفاده جلوگیری کنید. با این کار آشپزخانه در عین اینکه کوچک است اما از فضای کافی برخوردار است. و هم این که چیدمان وسایل از نظم خاصی پیروی می کنند.
طراحی دکوراسیون آشپزخانه بر اساس اصول و استانداردها
طراحی داخلی آشپزخانه ویلایی بر عهده دیزاینر است که در سبک های متفاوتی قابل پیاده سازی می باشد. در آشپزخانه هایی که بزرگ هستند طراحی آن بر عهده خانم خانه یا طبق نظر اهالی خانه می تواند به شکل مدرن یا کلاسیک صورت بگیرد اما در آشپزخانه های کوچک بهتر است طراحی به شکل مدرن باشد. علت این کار این است که در طراحی مدرن از رنگ های روشن و مات برای کابینت ها استفاده می شود که این کار باعث می شود آشپزخانه بزرگ تر به نظر بیاید. به طور معمول طراحی کابینت ها در آشپزخانه از اهمیت زیادی برخوردارند. پس در طراحی آن به دقت عمل نمایید.
انتخاب مدل و رنگ کابینت
برای داشتن دکوراسیونی جذاب، انتخاب بهترین مدل و رنگ کابینت اهمیت زیادی دارد. شما با انتخاب کابینت های قشنگ زیبایی آشپزخانه خود را تکمیل می کنید. پس از این که کابینت های خود را نصب نمودید، نوبت به انتخاب وسایل دیگر مثل یخچال، گاز، هود می رسد. بهتر است این وسایل را با توجه به متراژ آشپزخانه، کاربردی بودنشان و نیز هماهنگی داشتن با رنگ کابینت ها انتخاب کنید. نکته بعدی که باید به آن توجه کنید این است که از قرار دادن وسایل غیر ضروری بر روی کابینت ها اجتناب کنید زیرا با این کار نظم و زیبایی را از آشپزخانه خود دور کرده اید.
رنگ دیوارهای آشپزخانه
یک لایه رنگ تازه ساده ترین و تاثیرگذارترین تجدیدی است که می توانید در طراحی داخلی آشپزخانه ویلایی خود ایجاد کنید.
نورپردازی
یک نورپردازی حساب شده می تواند تا حد زیادی به تحول طراحی داخلی آشپزخانه ویلایی شما کمک کند. نورافکن ها یا نورپردازی های زیر پیشخوان جلوه ای مدرن به فضای شما می دهد در حالی که گزینه های کلاسیک مانند لوسترهای های آویز، احساس آرامش بیشتری را به بیننده منتقل می کند. به همین منظور مهم است که سبک حاکم بر دکوراسیون داخلی ویلای خود را در نظر بگیرید.
کفپوش
امروزه استفاده از کفپوش های وینیل دیگر منسوخ شده و مواد طبیعی مانند سنگ و چوب جایگزین آن شده اند. با استفاده از این متریال در طراحی داخلی آشپزخانه ویلایی خود، می توانید جلوه ای زیبا به آن ببخشید.
سبک های مختلف در طراحی داخلی آشپزخانه ویلایی
سبک مینیمال، کلاسیک، مدرن و تلفیقی از پرطرفدارترین سبک ها در طراحی دکوراسیون آشپزخانه می باشند. انتخاب هر کدام از این سبک ها برای طراحی آشپزخانه به نظر و سلیقه هر فرد بستگی دارد در ادامه به توضیح هر کدام از آن می پردازیم.
سبک مدرن
این سبک در طراحی آشپزخانه طرفداران زیادی دارد. در طراحی آشپزخانه به سبک مدرن رنگ بندی وسایل بسیار جذاب و خاص می باشد. ضمن این که از شلوغی و چیدمان وسایل زیاد هم اجتناب می ورزد. انتخاب این سبک برای طراحی داخلی آشپزخانه ویلایی، به متراژ، سبک حاکم بر کل دکوراسیون و هماهنگی آن با اجزا دیگر برمی گردد
. در سبک مدرن از وسایل بروز در آشپزخانه استفاده می شود و البته کابینت هایی که بتوانند حجم زیادی از وسایل را درون خود جای دهند، استفاده می شود. کاربردی بودن وسایل و کابینت ها در این سبک حرف اول را می زند. کابینت ها در سبک مدرن معمولا بدون دسته وکشویی طراحی می شوند. جنس کابینت ها از ورق هایگلاس مات و ساده می باشد. در سبک مدرن برای آشپزخانه به جای اوپن، میز کانتر در نظر می گیرند که با این کار فضای آشپزخانه از سالن جدا می شود. نورپردازی در سبک مدرن به صورت لامپ های کوچک (هالوژنی) در بالای کابینت ها تعبیه می شود.
سبک کلاسیک
طراحی آشپزخانه به سبک کلاسیک دقیقا نقطه مقابل سبک مدرن است. به این صورت که از وسایل پر زرق و برق در چیدمان آشپزخانه استفاده می شود. کابینت ها از جنس چوب است و تزئینات خاصی دارد. این سبک مخصوص آشپزخانه هایی با متراژ بزرگ است. کابینت ها تاج و سر ستون دارند درب کابینت ها نیزچوبی و کار شده هستند. لوازمی مثل هود در زیر کابینت جاساز می شوند. کانتر آشپزخانه از جنس سنگ مرمر است. نورپردازی آشپزخانه در سبک کلاسیک با استفاده از لوستر های گران انجام می پذیرد.
سخن آخر
صدها ایده برای طراحی داخلی آشپزخانه ویلایی وجود دارد که متناسب با هر سبک، بودجه و چیدمانی قابل اجرا است. با تعیین نیازها و بودجه خود، می توانید طرح نهایی خود را به گروه مهندسین آژند سازه اعلام نمایید تا متناسب با مواردی که مدنظر شماست، پروژه را استارت بزنند. همچنین با سبک های مختلف آشپزخانه آشنا شوید تا ظاهری که می خواهید را ایجاد کنید. از آشپزخانه های مدرن گرفته تا سبک های سنتی تر – مطمئناً طرحی وجود دارد که شما را جذب می کند.
دیدگاهی یافت نشد